چهارشنبه ۰۹ اسفند ۹۶ ۰۰:۳۹
واكسنهاي ساخته شده از باكتري كشته شده در زير پوست مصونيتي كوتاه مدت ايجاد ميكند. واكسن خوراكي با ميكروب كشته شده داراي انواع مختلف است و حدوداً در ۵۰٪ موارد مؤثر است و مدت دوام واكسن حدود ۳ سال است نوع ديگر واكسن با ميكروب زنده ضعيف شدهاست كه در دست بررسي ميباشد. بهطور معمول يا به طوركلي واكسن به عنوان پيشگيري وبا توصيه نميشود و رعايت نكات بهداشتي براي جلوگيري وبا كافي است.
- ۹۰ بازديد
- ۰ نظر